Miss Montreal vindt het niet erg dat ze ouder wordt. De laatste jaren hebben de zangeres, die volgend jaar haar dertigste verjaardag viert, juist heel goed gedaan. "Ik ben er wel blij mee", zegt ze voor de camera van Novum Nieuws.

"Ik heb een huis gekocht, ik heb een autorijbewijs, een superleuke vriend en ik heb een topbaan", somt Miss Montreal op. "Ik heb ook heel veel lopen sparen, dus ik maak me niet meer zo druk. Vijf jaar terug wel. Ik dacht van: God, wat moet ik doen met mijn leven?" Toch ziet ze ook een nadeel. "Ik vind het niet leuk dat ik heel snel aankom."

Ook Inge de Bruijn heeft het op zich niet moeilijk met het ouder worden. "Ik word nog steeds jong geschat en ik voel me ook nog steeds hartstikke jong door het sporten", zegt de voormalige topzwemster. Dat ze onlangs 40 jaar werd vond ze wel even naar. "Dat heb ik niet gevierd, want ik vond het echt verschrikkelijk."

Mari van de Ven heeft minder moeite met zijn verjaardagen. "Het mooie van ouder worden vind ik wel dat je het allemaal meer gaat relativeren", zegt de 54-jarige visagist en haarstylist. "Je wordt wat rustiger." Toch wordt ook Mari soms weemoedig als hij stilstaat bij zijn leeftijd. "Ik kijk wel terug en denk van: jeetje, waar is die tijd gebleven? Wat is dat snel gegaan."