Miss Montreal zit nog helemaal niet te wachten op kinderen. "Ik wil eerst een hond", zegt de 29-jarige zangeres deze week in Viva. Enthousiast toont ze op haar telefoon een foto van een hond. "Kijk, dat is een schnauzer. Daar krijg ik over een halfjaar een puppy van."

Sanne Hans, zoals de zangeres officieel heet, is bang dat ze nu veel te weinig tijd heeft voor nageslacht. "Ik weet niet of ik kinderen wil. Mijn baan is alles, die ga ik niet aan de kant zetten."

De Dedemsvaartse leeft gezond en heeft alles over voor haar carrière. "Ik snap dat Amy Winehouse een ongelukkige vrouw was en niet kon omgaan met haar roem, maar miljoenen dames op aarde willen haar baan", zegt ze. "Dan heb je die kans en ga je het zo stukmaken. Ik wil het niet verkloten."

Dat wil niet zeggen dat de zangeres nooit over kinderen krijgen fantaseert. "Ik vind mijn vriend Daniel wel zo’n leuk mens dat ik graag nakomelingen op aarde wil zetten", zegt ze.

Haar laatste toer heeft ze net met succes afgerond, maar mocht het ooit niet meer vlotten met haar zangcarrière, dan heeft ze nog een andere optie. "Ik heb een probleem, namelijk dat ik eigenlijk nooit ergens de broodjes lekker vind. De sla is verkeerd, of de kipfilet is niet lekker, of de kaas is oud. Dus plan B is een hippe broodjeszaak."