De Volendamse band ‘Mon Amour’, ook wel eens genaamd ‘De ‘nieuwe’ BZN’ , moet op zoek naar een nieuwe zanger, aldus een bericht dat bij ons binnenkwam. Zanger Johan Keizer heeft gisteren op zijn website laten weten, niet verder te gaan als zanger bij de band. Inmiddels is de vervanger al zelfs gevonden!!

Johan spreekt op de site van Mon Amour;

Lieve mensen,

Linda heeft jullie op 22 februari jongstleden al enigszins ‘warm’ gemaakt door aan te kondigen dat 2010 een aantal verassingen voor de fans van Mon Amour in petto heeft. Zo gaat Mon Amour inderdaad een tour maken door de Nederlandse theaters. Dit is natuurlijk fantastisch nieuws omdat het theater dé plek is waar de fans van BZN hun band jarenlang hebben kunnen zien spelen en waar de muziek -in mijn ogen- het beste tot zijn recht komt. Toch zal niet iedereen van ons dat gaan meemaken, helaas. Zoals enkele van jullie inmiddels zullen weten is mijn lieve vrouw zwanger van ons tweede kindje dat wij (als alles goed gaat natuurlijk) in september hopen te mogen verwelkomen. Ook ben ik per 1 november 2009 partner geworden bij een gerenommeerd advocatenkantoor in Amsterdam. Het behoeft geen nader betoog dat het bovenstaande een enorme impact heeft op mijn persoonlijke leven en op gespannen voet staat met mijn rol als zanger van Mon Amour.

Steeds heb ik de wens gekoesterd om beide ‘levens’ te combineren, maar dat bleek ijdele hoop. Ik zag de band steeds groter en succesvoller worden maar ik moest iedere keer aan de spreekwoordelijke ‘rem’ trekken vanwege mijn werk als advocaat. En dat wil ik de band niet langer aandoen. Nederland is klaar voor Mon Amour en daarbij kan de band niets in de weg staan, zelfs niet zijn frontman. In goed overleg met de band hebben wij daarom moeten besluiten om voor mij een vervanger te zoeken. En die is gevonden! En niet de minste als ik het mag zeggen, maar hij zal te zijner tijd aan jullie worden gepresenteerd.

Met veel pijn in mijn hart zal ik binnenkort afscheid nemen van een fantastische band en van geweldige muzikanten die ik inmiddels stuk voor stuk als mijn vrienden ben gaan beschouwen. Ook neem ik afscheid van jullie, de fans. Die keer op keer -en door weer en wind- onze optreden door het gehele land zijn komen bekijken. Ik dank jullie daarvoor vanuit het diepst van mijn hart. Zolang mijn opvolger zich nog voorbereid op wat nog allemaal komen gaat, zal ik de honneurs waarnemen. Ik hoop jullie daarom allemaal nog een keer te mogen zien tijdens de (weliswaar laatste) aankomende optredens.

Mon Amour boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

bron:De Sterrenparade