Met de vandaag gepresenteerde gloednieuwe CD “Verder” liet Monique Smit letterlijk en figuurlijk zien “Verder” te zijn. Uiterst spectaculair beklom zij vanochtend de attractie El Condor in recreatiepark Walibi World, om op bijna veertig meter hoogte haar nieuwe CD aan Nederland te tonen.

Het nieuwe album, geproduceerd door Edwin de Groot, bevat 14 aanstekelijke liedjes zoals de hit “We Gaan Ervoor (Kom Maar Op)” en haar huidige single “Feest Voor Twee”.

Edwin de Groot produceerde eerder onder meer voor Sita, Jeroen van der Boom en Yes-R. Ook op het gebied van presenteren is Monique een paar stappen verder: naast de Z@PP Kids Top 20, die haar een enorme populariteit onder de jonge doelgroep opleverde, is zij momenteel ook dagelijks te zien met het programma Wild Van Muziek bij Sterren.nl. De inmiddels 21-jarige Monique Smit debuteerde in het televisieprogramma Just The Two Of Us, waarin zij samen met Xander de Buisonjé de finale haalde.

Sinds het voorjaar van 2007 heeft zij een gigantische groei doorgemaakt en is zij avond aan avond in het hele land te zien in discotheken, feesttenten, braderieën en bij Mega Piraten Festivals. Zonder uitzondering voor een enthousiast publiek! De ondernemende zangeres blijft zich dus ontwikkelen en gaat op muzikaal gebied elke keer een paar stappen “Verder”!

Monique Smit boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Bron:De Sterrenparade