De TROS hoopt morgen uitsluitsel te geven over de deelname van Corry Konings als coach tijdens het Nationaal Songfestival aanstaande zondag.

Dit heeft de omroep vanmiddag laten weten. Toch is het nog maar de vraag of Corry zondag aanwezig zal zijn. De zangeres ligt momenteel ziek op bed in haar huis in Spanje.

Corry vertelt: "Ik ben het gewoon niet eens met de manier waarop het allemaal is gegaan. Ik had in principe Waylon gevraagd om het nummer van Pierre Kartner te bewerken. Arnold Mulder, de manager van Marlous Oosting, vroeg of hij ook een eigen versie mocht laten maken. ’Dat is goed’, zei ik. Maar daarna besloot hij dat het sowieso zijn versie zou worden, terwijl ze alleen nog maar de demo van Waylon hadden gehoord."

Corry vervolgt: "Er wordt van mij verwacht dat ik mijn pupil begeleid en een producent voor Marlous vind, maar die kans krijg ik niet eens. Ík heb Marlous uitgekozen. Ze moet juist blij zijn dat ze die kans krijgt…

Ik vond het gewoon niet leuk meer op deze manier en daarom heb ik me teruggetrokken."

Vanmiddag vond er spoedoverleg plaats tussen Corry, het management van Marlous en de TROS. Corry: "Ik heb mijn mening gegeven. Ik wacht af totdat de TROS met een oplossing komt. Ik duik nu mijn bed in en kom er pas morgen laat weer uit. Want anders ben ik er aanstaande zondag helemaal niet bij."

Arnold Mulder laat weten dat er voor de eerste versie gekozen omdat deze beter beter bij Marlous paste. Ook hij hoopt dat Marlous aanstaande zondag kan zingen. Want zonder coach wordt ze sowieso gediskwalificeerd.
Marlous Oosting boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

bron:telegraaf