Zangeres Dewi is helemaal terug van weggeweest. “Yes, eindelijk weer een hit!” zegt Dewi, die jarenlang heel hard werkt aan haar carrière. Onlangs reisde Dewi af naar Londen, waar ze met haar nieuwe producer de single SOUR opnam.

Producer Pete Boxsta Martin heeft al talloze nummer 1 en top 10 hits op zijn naam staan en maakt mixproducties van onder andere Christina Aguilera, Britney Spears, the Sugababes, Puff Daddy en vele anderen.
 
De single is officieel uitgekomen op 9 september en nu al staat SOUR in de Dutch charts top 100 op nummer 8. In de tipparade van de Top 40 belandde ze tot nu toe op nummer 16. Van allerlei onverwachte hoeken uit de wereld komen er positieve reacties en aanbiedingen binnen op haar single “Sour“.. De single is dus internationaal (zoals vanuit Frankrijk en Scandinavië) en dan vooral in Azië niet onopgemerkt gebleven. Op enkele belangrijke hitlijsten in Indonesië is de single van Dewi totaal onverwacht terug te vinden.
 
Lang kan Dewi dit succes niet vieren, omdat ze morgen naar Las Vegas vertrekt. Daar zal ze optredens verzorgen, haar videoclip gaan opnemen en fotoshoot voor bladen maken. “Het is een droom die werkelijkheid wordt. Slechts een paar maanden geleden tekende ik mijn contract en nu sta ik hoog in de hitlijsten. Ik ben super trots en blij!“, aldus Dewi.

Met het vele reizen, optredens, een grootschalige 3 FM radio actie, single opnames voor haar aankomende album, veel radio- & tv-opnames heeft Dewi het knallend druk. Echter, “dat is het allemaal echt wel waard, ik ben er al een tijdje helemaal klaar voor, kom maar op!”

Dewi boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.