Tim Douwsma heeft de naam van zijn nieuwe single prijsgegeven. ‘Over’ zal de eerste single zijn die hij uitbrengt van zijn nieuwe album ‘Mijn droom’. Tim is helemaal in zijn nopjes met wat de toekomst gaat brengen.

“De laatste weken zijn best spannend geweest, Zoals sommigen van jullie wel weten heb ik een nieuwe manager weten te vinden. Ik heb daar echt de tijd voor genomen en ben ontzettend trots dat Dim Paulson mijn nieuwe manager is geworden.

En we zijn meteen aan de slag gegaan. Zo ligt er een fantastisch album klaar en komt er in september weer een nieuwe single! Dat betekend dat er natuurlijk ook weer veel moet gebeuren. Er moet een nieuwe fotoshoot komen, een nieuwe videoclip en dat moet natuurlijk allemaal ingepland en bedacht worden! Daar zijn we nu druk mee bezig! Maar het gaat te gek worden.

Speciaal voor jullie kan ik al bekend maken hoe de nieuwe single heet: OVER! Dat is de titel van mijn nieuwe single.Ik kan niet wachten tot dat ie uit komt, en ben dan zo benieuwd wat jullie ervan zullen vinden! Maar nog even geduld…”, aldus Sterren.nl presentator Tim op zijn eigen website.