Nick en Simon, die onlangs in het Zuid-Spaanse Andalusië betrokken raakten bij een auto-ongeluk, hebben veel steun gehad van hun fans.

De Volendammers over het ongeluk op hun vernieuwde website: "Het hakte er behoorlijk in, zowel fysiek als geestelijk. Na twee weken van lichamelijke rust hebben we het allebei een plaatsje kunnen geven."

En dat hebben ze mede te danken aan hun fans. "Het is eigenlijk niet in woorden te omschrijven, hoeveel steun wij vanuit die hoek hebben ontvangen. De kaartjes met daarop alle lieve boodschappen lopen echt in de duizenden. Verder zijn we overspoelt met bloemen, ook van TV- en radioprogramma’s, om over alle reacties op ons gastenboek nog maar te zwijgen. Het was echt hartverwarmend en vormde ook soort troost."

Nick Schilder en Simon Keizer waren in Spanje om de videoclip voor hun single De dag dat alles beter is op te nemen. De twee reden in een oldtimer, toen plotseling de remmen het begaven. De auto kwam tot stilstand tegen een bergwand. Nick liep een zware hersenschudding op en Simon raakte lichtgewond.

Nick en Simon boekt u bij Twilight Entertainment

Bron:Telegraaf