Nick en Simon zijn goed op weg om op korte tijd heel wat Vlaamse harten te veroveren. Je merkt en ziet dat hun populariteit zienderogen en met de minuut aan het groeien is. Voor het concert van Nick & Simon, op zaterdag 27 februari 2010 in de Elizabethzaal in Antwerpen, zijn er nog maar een handvol concertkaartjes beschikbaar.

Wie in de Capitole van Gent wil komen kijken, op zaterdag 17 april 2010, moet zich ook gaan haasten want ook daar is alles bijna uitverkocht.

Ondertussen trekken Nick en Simon resoluut de Vlaamse kaart en ze doen dat wel heel erg bijzonder. "Wij hebben besloten om over een paar dagen de single ‘Door jou’ uit te brengen. ‘Door jou’ is een liedje dat afkomstig is uit onze cd ‘Luister’, maar dat nog niet op single verschenen is. Wel, speciaal voor Vlaanderen, brengen wij dus ‘Door jou’ uit en voorzien wij de cd-singel van exclusief bonusmateriaal", zegt Nick Schilder.

De exclusieve release van de Nick & Simon single ‘Door jou’, brengt ook met zich mee dat het duo regelmatig te gast zal zijn in ons land. “Nou, wij vinden het echt geen moeite om naar Antwerpen, Gent of Hasselt te rijden. Waar ze ons in Vlaanderen vragen, daar komen we graag naar toe, tenminste als het kan met de agenda”, zegt Simon Keizer.

De heren voegen ook de daad bij het woord en dus kan je Nick & Simon tijdens de nakende krokusvakantie aan het werk zien in het VT4 programma ‘Dag Kids’. Timo Deschamps ontvangt er op woensdag 17 februari Nick en Simon. Het duo was vorige week ook te gast bij Jeroen in het Anne Shownieuws, waar ze trots kwamen vertellen over de exclusieve release van ‘Door jou’. Op 22 februari ligt de exclusieve Nick & Simon single ‘Door jou’, alleen in Vlaanderen in de winkels.

Nick en Simon boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.