Nick en Simon zijn al helemaal in de kerstsfeer. Terwijl het eindelijk zomer is in Nederland, zwoegen de Volendammers op kerstnummers. Nick & Simon komen dit najaar met een kerstalbum, maakte het platenlabel van het duo dinsdag bekend.

Op Christmas with… Nick & Simon staan naast covers van kerstevergreens ook nieuwe nummers van de Volendammers en twee duetten. Voor die duetten duiken Nick en Simon afzonderlijk de studio in met internationaal bekende zangeressen. Wie dat zijn, wordt later bekendgemaakt.

Nick & Simon scoorden in 2009 een grote hit met Santa’s Party. Het succes van die plaat bracht het duo op het idee voor een kerstplaat. Op het album worden Nick & Simon bijgestaan door hun vaste band en Guido’s Orchestra, waarmee de heren in 2011 samenwerkten tijdens Symphonica in Rosso.

De Volendammers laten het niet bij alleen een kerstalbum, dat in oktober in de winkels moet liggen. Nick & Simon brengen ook een kerstpakket op de markt, dat kaarten, stickers, een kerstbal en een kerstmuts bevat. Het pakket hoort bij een speciale versie van Christmas with… Nick & Simon.