De vorige week vrijdag, 13 november, verschenen DVD “Overal Ahoy’2009” van het populaire duo Nick & Simon is vandaag op nummer één van de DVD Music Top 30 binnen gekomen. Eerder deze week ontvingen Nick Schilder en Simon Keizer al een Gouden DVD Award voor deze nieuwe release. In de Belgische evenknie van de lijst, de Ultratop  Muziek DVD Top 10 komt “Overal” nieuw op de vijfde plaats binnen. 
 

Afgelopen weekeinde gaven de hardwerkende entertainers in het Vlaams-Limburgse Hasselt een uitverkocht concert in de “Overal”- concertreeks en ook bij onze Zuiderburen lijkt men nu aangestoken te worden door het in ons land al actieve Nick & Simon virus.

De nieuwe single “Het Masker”staat in de Mega Top 100 inmiddels op de vijfde positie waarmee het hitfront voor de jonge Volendammers bijna compleet is. Op 27 november verschijnt het tweede deel van de single “Het Masker”, met daarop als bonusmateriaal een drietal kerstliedjes, waaronder het zelf geschreven “Santa’s Party”.

Het huidige CD album “Luister”gaat ten slotte in de Album Top 100 naar de 17 plek in maar liefst  de 40ste week in deze lijst.

Nick en Simon boeken ? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.