RTL 4 komt dit najaar met een spectaculaire nieuwe talentenshow op de vrijdagavond: The Voice. The Voice is de ultieme zoektocht van vier Nederlandse topartiesten naar nieuwe supertalenten.

Dit kunnen zowel soloartiesten als duo’s zijn. De topartiesten zijn: Nick & Simon, Jeroen van der Boom, VanVelzen en Angela Groothuizen. Vier grote namen uit vier verschillende muziekgenres. Samen met een professioneel team zullen deze vier hun talentvolle pupillen coachen en adviseren, met alle kennis en ervaring die zij bezitten. Ze gaan zelfs mee het podium op om mee te zingen

Bij The Voice komen de voorrondes niet in beeld. Na een intense en actieve zoektocht naar nieuw talent komen alléén de grootste talenten in aanmerking voor de audities, waar ze gelijk met een live band voor publiek optreden. Kandidaten mogen zichzelf ook begeleiden op een instrument. En daarbij; zijn zij niet te zien voor de coaches, maar alleen te horen. Met deze ‘blinde’ audities gaat de show van start. De presentatie is in handen van Martijn Krabbé.

De beste deelnemers komen in een team onder aanvoering van een topartiest. Deze topartiesten betrekken op hun beurt weer vrienden uit de Nederlandse muziekwereld bij het klaarstomen van ‘hun’ sterren in spe. Zo gaat John Ewbank, die als componist verantwoordelijk is voor vele successen van Marco Borsato, de muziek voor The Voice schrijven. Degene die deze bijzondere talentenjacht wint, gaat een lange en succesvolle zangcarrière tegemoet. En één ding is zeker: Nederland is na deze show een ster van grote klasse rijker!

Men kan zich aanmelden voor ‘The Voice’ via www.thevoiceaudities.nl

Nick en Simon boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 

Bron:De Sterrenparade