Het succesvolle duo Nick en Simon sluit het muzikale jaar 2014 in stijl af met een eerste positie in de GFK Album Top 100 voor hun kerst cd  ‘Christmas With Nick & Simon’. Op 24 oktober verscheen het nieuwe deel van het album, met de subtitel ‘It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas’. 

‘Merry X-mas Everyone’, het eerder verschenen deel van ‘Christmas With Nick & Simon’ wist het afgelopen jaar tot de nummer 2 positie te brengen.

De Rotterdamse Ahoy’  was het toneel waar Nick & Simon op 19 december hun eerste kerstshow opvoerden. De laatste aflevering van het recordhoeveelheid kijkers scorende live programma RTL Late Night van Umberto Tan werd ook die avond vanuit Ahoy’ uitgezonden. Tijdens die uitzending werd het album door Umberto Tan bekroond met een Platina Award voor de verkoop van maar liefst 50.000 exemplaren.

Zondag 21 december deed het duo voor een tweede maal een uitverkocht Ahoy’ kolken met hun weergaloze kerstshow, waarin uiteraard hun grootste hits niet ontbraken. Met gastoptredens van Sanne Hans (Miss Montreal), Caro Emerald, Matt Simons, Sandra van Nieuwland en Mell en een voor de gelegenheid zeer uitgebreide band werden de optredens voor de vele bezoekers een onvergetelijk spektakel! De hard werkende zangers/entertainers sluiten het jaar in stijl af te met de nummer 1 positie in de albumlijsten, een bekroning van hun nieuw verworven positie als kerstkoningen!

Simon Keizer in een reactie: “Het kostte figuurlijk ‘Bloed”, letterlijk veel ‘zweet’ en ik heb nu toch echt een traantje weggepinkt! Met de kertsdagen op 1 staan met ons kerstalbum ‘Christmas with..’ Dat is de KersT op de taart!!!” Nick Schilder voegt in een reactie toe: “ Wat een overweldigend nieuws: na twee jaar met veel toewijding en passie aan ‘Christmas With Nick & Simon’ te hebben gewerkt staat ons kerstalbum op nummer 1! Hier kun je als artiest alleen maar ontzettend dankbaar voor zijn, Zo gaan we met een knal het jaar uit.”

Op 19 december 2015 staan Nick & Simon, wederom in de Rotterdamse Ahoy’ voor een nieuwe editie van hun succesvolle kerstconcert reeks.