Op vrijdag 11 oktober 2013 geven Nick en Simon een concert in GelreDome Arnhem. De voorverkoop van dit concert “Sterker in GelreDome” start aanstaande vrijdag 16 november om 10 uur.

Nick Schilder en Simon Keizer breken in 2006 door met hun debuutalbum Nick & Simon, dat meteen dubbelplatina werd. Sinds 2007 is het duo veelvuldig bekroond met onder meer een Zilveren en een Gouden Harp, een Buma NL Award en een Edison. Hun daaropvolgende albums “Vandaag”, Luister” en Fier” werden allemaal  dubbelplatina en komen op de eerste plek van de albumlijsten.

Ook de live registratie van hun vorige optreden in GelreDome tijdens Symphonica in Rosso behaalde die toppositie en is inmiddels dubbel platina. In de Radio 2 Top 2000 van 2011 stonden maar liefst zeven liedjes van het duo.

Eind september verscheen het nieuwe Nick en Simon album “Sterker” dat direct als gouden plaat op de eerste plaats in de albumlijsten binnenkwam. Daarvan komt aanstaande vrijdag de tweede single “Ze Lijkt Net Niet Op Jou’” uit, opvolger van de nummer 1 hit “Alles Overwinnen”.