Dat de carrière van Nick & Simon een permanente stijgende lijn vertoont is geen nieuws. Hun aanwezigheid op het hitpodium is inmiddels een doodgewone zaak geworden, wat pas echt duidelijk gaat worden als je de hitfeiten op een rijtje zet.

Het platina debuutalbum “Nick & Simon” verdwijnt deze week, na eerst twee complete jaren zeer prominent in de ‘normale’ album top 100 te hebben gestaan, na 65 weken uit de backcatalogue Top 50 . 

Het multiplatina tweede album “Vandaag” gaat deze week na 2 jaar in de album top 100 deze week over naar de eerder genoemde backcatalogue Top 50  en komt daar met stip binnen op nummer 10!

Nick & Simons meest recente CD “Luister” die 32 weken geleden verscheen schittert sindsdien onafgebroken in de allerhoogste regionen van de album top 100. Daarmee zou  “Luister” wel eens het best verkochte album van 2009 kunnen gaan worden!

Voeg daarbij het singlesucces van “Rosanne”, één van de grootste singlehits en dé grootste horecaplaat van 2009 die momenteel voor een derde maal in de single top 100 staat en daar toe is aan de 53e week. Tegelijkertijd vinden we in de singlelijst “Lippen Op De Mijne” de voormalige nummer 1, daar alweer 8 weken actief nu op nummer 30. 

Ten slotte staat de DVD “Altijd Dichtbij – Live In Concert” nog immer in de DVD Music Top 30, nu na 49 weken nog steeds in de top 10!

Op 6 november verschijnt de nieuwe single van het album “Luister”: het prachtige “Het Masker”. Op 13 november volgt de DVD “Overal – Live In Ahoy’”.

Nick en Simon boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.