Nick & Simon tekenen bij platenmaatschappij Warner Music Benelux. Dit najaar verschijnt er een nieuw studioalbum van het Volendamse duo. Ook start er in oktober een nieuwe uitgebreide theatertour onder de titel ‘Aangenaam’. 
 
Martin Jessurun, President van Warner Music Benelux: "We zijn enorm blij dat Nick & Simon zich aansluiten bij Warner Music. Nick & Simon zijn een prachtige toevoeging aan de huidige lokale Warner Music stal. Het duo is al meer dan tien jaar ongelofelijk succesvol en we kijken er naar uit om samen met hen te blijven bouwen aan deze glansrijke carrière." 
 
Nick & Simon voegen toe: "Warner Music begrijpt onze visie en we staan te popelen om met een fris team veel nieuwe muzikale uitdagingen aan te gaan."
 
Nick & Simon zijn momenteel druk bezig met het opnemen van songs voor het nieuwe album, dat gepland staat voor dit najaar. Het laatste album van Nick & Simon, getiteld ‘Open’, verscheen in 2015. Dit album behaalde de #1 positie in de Nederlandse album charts en de gouden status.
 
Het tweetal houdt via hun eigen social media kanalen de fans op de hoogte van alle voorbereidingen rondom het nieuwe album. Zojuist is de eerste vlog van Simon op YouTube verschenen.
In deze video geeft hij de fans een kijkje achter de schermen bij het ondertekenen van hun nieuwe platencontract.