Henk Bernard is definitief Nederland aan het veroveren! Het album ‘Liefde Is Leven’ is deze week namelijk nieuw binnengekomen op #1 in de Album Top 100. Hiermee scoort de volkszanger zijn eerste nummer 1-notering in de albumlijst.

‘Liefde Is Leven’ is het vijfde album van Henk Bernard. Na het debuut ‘Geniet’ en het tweede album ‘Gewoon Echt’ (#12) tekende Henk een contract bij NRGY Music waarna hij drie keer de top 10 bereikte van de Album Top 100: ‘Met Gevoel’ (#8), ‘Puur Liefde’ (#6) en de huidige #1 ‘Liefde Is Leven’.

Henk Bernard timmert al jaren hard aan de weg en scoorde naast hitalbums ook meerdere grote Nederlandstalige hits, waaronder ‘Hou Me Nog Een Keertje Vast (Geniet Van Het Leven)’, ‘Ja Ik Weet Ik Word Wat Ouder’ en ‘Dit Gaat Nooit Voorbij’. Daarnaast werd hij benoemd tot beste nieuwkomer bij o.a. Sterren.nl en Buma NL.

Op 19 december aanstaande geeft Bernard een groot concert in de Brabanthallen in Den Bosch. Tijdens dit speciale Henk Bernard Feestgala 2015 ontvangt hij gasten als Anita Meyer en Frans Bauer.