Van zanger Django Wagner zal op vrijdag 23 mei het album “Samen” uitkomen. Deze vierde cd van Django valt samen met de viering van zijn eerste lustrum als artiest.

De titel verwijst naar het feit dat de sympathieke zanger voor dit album heeft gekozen voor een reeks duetten met bekende collega’s als Wolter Kroes, Sieneke, Antje Monteiro, Peter Beense Dennie Christian en Frans Duijts.

Daarnaast zingt Django een aantal nummers solo, waaronder een cover van de klassieker “Volare”. Deze bijzondere release en zijn lustrum viert Django donderdag 22 mei 2014 met een deel van deze collega’s tijdens zijn eerste, volledige, live concert in het Beursgebouw in Eindhoven. Hij wordt daarbij begeleid door een 32-koppige band onder leiding van Jan Willem Rozenboom (Guus Meeuwis) en Marcel Fisser, aangevuld met de Paulus Schäfer band voor zijn bekende gypsyklanken.

Django: “Natuurlijk ben ik heel erg blij en trots op hetgeen de afgelopen vijf jaar tijd tot stand is gekomen. Succes is heerlijk. Maar het belangrijkste blijft voor mij toch het feit dat mensen enthousiast worden van mijn muziek en van mijn optredens. Er is echt niets mooier op deze wereld dan mensen een klein beetje geluk en plezier te bezorgen”.