We hebben er lang op moeten wachten, maar het wachten wordt beloond, het nieuwe album van Corry Konings ligt nu in de winkel. “Lachend door het leven” is de titel van dit nieuwe album.

De eerste single “Het heeft geen zin meer om te huilen’ is een lekkere meezinger met een positieve tekst die momenteel hoog in de hitlijsten staat. “Lachend door het leven’ is een echt Corry album: vrolijke nummers worden afgewisseld met mooie ballads zoals alleen Corry ze kan overbrengen.

Titels als “Slingers in m’n hart’, ‘Een Moederhart”, “Het heeft geen zin meer om te huilen” geven aan dat het een afwisselend album is.

Corry Konings zingt en signeert in Free Record Shop Maastricht; Op zaterdag 17 september om 15.00 uur treedt de zangeres op bij Free Record Shop Maastricht en zingt hier de liedjes van haar nieuwe album ‘Lachend door het leven.’ Wanneer jij Corry niet alleen op dit nieuwste album wil horen, maar ook eens live wil zien optreden, dan is nu je kans. Je bent op zaterdag 17 september van harte welkom in Free Record Shop Maastricht voor dit optreden en de signeersessie!