De nieuwe CD van Grad Damen, "Goed in mijn Vel", is vanaf 27 november verkrijgbaar in de winkels. Ook deze CD is weer geproduceerd door Emile Hartkamp en Norus Padidar, de mannen achter het succes van o.a. Jannes, Frans Bauer, Marianne Weber en Rene Froger.

Grad Damen heeft een rare tijd achter de rug. In 2008 begon het te kriebelen en voelde hij zich niet helemaal op zijn gemak in de rol die hij voor zichzelf had uitgedacht. Hij ging zich vragen stellen, over zichzelf, over zijn muziek. Dankzij zijn muziek en vooral ook dankzij zijn fans wist hij zijn pad weer te vinden.
 
Dit resulteerde in zijn nieuwe CD ‘Goed in mijn vel’. Een album waar de naam gekozen is door zijn fans. "Deze titel past het beste bij de liedjes die op de cd staan en zo voel ik mij ook… Gewoon goed in mijn vel. Ik ben nog steeds een bevoorrecht mens dat ik wekelijks mag optreden en voor de fans zulke mooie liedjes mag zingen. Ik kan niet wachten de muziek jullie te delen", aldus Grad.

Overigens heeft Grad dit jaar nog één theaterconcert, onder begeleiding van de band Tilt, op 4 december 2009 in Theater de Nobelaer te Etten-Leur. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar!
Voor kaartverkoop: De Nationale Theaterkassa 0900-9203 (€ 0,45 pm) 7 dgn p/week van 8:00 tot 22:00 uur.

Grad Damen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.