Eindelijk is het zover (release op 28 september), het wachten wordt beloond en de fans zijn er klaar voor…het nieuwe album van Rene Schuurmans! Na twee jaar intensieve voorbereiding en het zoeken naar de juiste sound en liedjes staan ze er nu allemaal op. Vijftien fantastische tracks die samen garant staan voor het album met de toepasselijke titel “Lach & Geniet”.

Twee woorden die staan voor de levenshouding van deze populaire Brabantse volksheld. De kleine man met de grootse stem is samen met zijn producers, management en platenmaatschappij erin geslaagd om een geweldig gevarieerd album te maken. Variatie in zowel stijl, tempo als inhoud. Het album bevat uiteraard de laatste singles en het huidige meesterwerk; ‘Als het weekend is”. Deze single werd net als meerdere stukken op het album geschreven door René zelf en dit met succes! Het album zal worden ondersteund door een aantal landelijke campagnes. Daarnaast wordt deze release promotioneel bijgestaan in de media aan de hand van interviews, acties, instores en een mediapresentatie. 

Op zaterdag 6 oktober a.s. zal René Schuurmans om 15.00 uur bij de CD Shop in Breda, Moerwijk 14 zijn nieuwe album “Lach en Geniet” presenteren. Het album ‘Lach & Geniet’ van René Schuurmans, het leukste album van dit najaar!