Corry Konings ziet het liedje ‘Hoeren Neuken, Nooit Meer Werken’ dat ze met de New Kids maakte als een uitstapje en een grap. Ze snapt dat mensen er raar van opkijken, maar ze maakt zich geen zorgen over haar reputatie. Konings was maandag te gast bij het tv-programma Onder Ons van Omroep Brabant.

Corry Konings wist natuurlijk wat voor teksten ze kon verwachten van de New Kids: "Eerst werd ik gevraagd of ik het wilde doen. Toen voelde ik me zeer vereerd natuurlijk. Ik zei ‘stuur de tekst maar’, want ik wist natuurlijk wel dat er wat aan zou hangen. Toen kreeg ik het binnen en toen schrok ik wel even." Toch besloot ze om het lied te zingen: "Met carnaval hoor je allemaal liedjes voorbij komen en dan hoor je ook dit lied. Dan loopt iedereen in de polonaise en dan loop ik lekker mee."

Reputatie
De reacties op het lied zijn erg wisselend. Sommige mensen vinden het grappig, anderen snappen niet dat Corry met de New Kids in zee is gegaan. Corry zelf maakt zich echter geen zorgen over haar reputatie: "De fans weten dat ik altijd dingen doe die ik leuk vind. Ze weten dat ik de Corry Konings blijf die ik ben. Dit liedje is een uitstapje en een grap."

Frans Bauer
Frans Bauer vertelde maandag dat hij het lied wel grappig vindt, maar de kinderen van de zanger uit Fijnaart mogen het lied niet horen: "Als vader moet ik zeggen dat ik het een heel slecht nummer vind natuurlijk. Mijn kinderen mogen het lied niet horen, ze zijn nog erg jong." Dat neemt niet weg dat hij het lied wel leuk vindt. En heel eerlijk zegt hij: "Ik moet bekennen dat ik het lied ook zing onder de douche."

Hit op YouTube
Het lied was zondag al 500.000 keer bekeken op YouTube. Corry Konings werd door de New Kids gevraagd om de clip voor het lied ‘Hoeren Neuken, Nooit Meer Werken’ op te nemen. Omdat ze fan is van de aso’s uit Maaskantje stemde ze daar meteen mee in. Frans Bauer vindt die stap moedig: "Wie is Frans Bauer om wat te zeggen over de stap van Corry. Ik vind het moedig dat ze het gedaan heeft. Ze maakt wel weer wat los."