Marianne Weber & John de Bever hadden onlangs de hoofdrol in een wel heel bijzondere korte film! De filmset? Het thuisfront van hét ‘duo van het Levenslied’ in Den Bosch! Is het populaire duo in het diepste geheim bezig met het maken van een bioscoopfilm?

Het ligt nét iets anders. Marianne en John hebben namelijk op een verrassende manier de clip opgenomen van hun nieuwe single ‘Een Echte Vriend’! Het script: hoe buiten hun zangcarrière een échte vriendschap is ontstaan! De scènes: door middel van diverse komische sketches worden de verschillende aspecten van échte vriendschap uitgebeeld.

Zo helpt de ‘Koningin van het Levenslied’ een zieke John de Bever en worden overhemden gestreken. Ook wordt er voor elkaar gekookt én in geval van nood in het kleinste kamertje van het huis, een helpende hand geboden… 
 
De nieuwe vrolijke en uptempo single is afkomstig van het hitalbum ‘Dat Is De Liefde’. Het album staat inmiddels tien weken hoog genoteerd in de Nederlandse hitlijsten en ging binnen enkele weken meer dan 10.000 keer over de toonbank. Hiermee mag duidelijk zijn dat het duo actief blijft op het hoogste niveau.