Afgelopen maandag is de clip van de nieuwe single ‘Noheyo’ van Jose Hoebee opgenomen. Daarin zit een dansje van drie jonge meiden met een gelijkenis uit de clip van LUV’s ‘Trojan Horse’, aldus het Brabants Dagblad.

Het dagblad vertelt verder; ; “Het nieuwe nummer van de inmiddels 60-jarige Hoebee is een zuivere knipoog naar Luv!. Drie meisjes met lang blond, donkerblond en donker haar zijn de achtergronddanseressen. Ze maken draaiende armbewegingen die de oudere kijker onmiddellijk zal doen denken aan Trojan Horse, één van de twee nummer-één hits van Luv! in 1978.”

Terwijl de visagist en stylist de laatste hand leggen aan kleding, haar en make-up, vertelt Hoebée enthousiast: "We willen de clip echt de uitstraling geven zoals de opnames van TopPop in de jaren tachtig, met Ad Visser. In de clip beelden die drie danseressen Marga Scheide, Patty Brard en mijzelf uit. En het dansje van de meiden heeft inderdaad gelijkenissen met de dans uit de clip Trojan Horse."

Haar promotor, Ossenaar Casper Janssen, legde de link met De Ontmoeting. En zo komt het dat Ossenaren straks, als Noheyo langs komt op YouTube of tv, zijn eigen stadscafé kan herkennen.

Hoebee is na het einde van Luv! in 1981 aanvankelijk als solo-zangeres verder gegaan. Toch is het nu voor het eerst sinds 1987 dat ze weer alleen een nummer uitbrengt, vertelt haar manager. Noheyo is een bestaand nummer uit 2011 van een Poolse zangeres. De titel heeft geen bepaalde betekenis maar is volgens Hoebee een kreet die staat voor positiviteit. Daar is ze weer aan toe na een rouwperiode om de dood van haar man Will in juni 2012: "Het is nog wel moeilijk maar doordat ik me nu lekker bezig houd, gaan de scherpe kantjes er af.