De fans van Rene Schuurmans kunnen hem inmiddels dromen: de DVD registratie van het ‘Achtertuinconcert’ wat René op 18 september jl. gaf in zijn eigen woonplaats Sint-Michielsgestel. De DVD zag in december het levenslicht en is inmiddels duizenden keren de toonbank over gegaan.

In een enorme feesttent waren 6.000 bezoekers getuige van het grote spektakel wat René Schuurmans met zijn eigen ‘René Schuurmans Megaband’ gaf.  Het werd een avond om nooit te vergeten.

Door de een fantastische dans en licht show knalden de hits zoals ‘Blij Dat Ik Leef’, ‘Laat De Zon In Je Hart’ en ‘Hela Ho’ als nooit tevoren. Ook het surprise optreden van Lee Towers viel in de smaak bij het publiek. Het bijzondere duet dat René en Lee zongen is ook te zien op de DVD.

Het was de tweede keer dat René een groot concert organiseerde. De eerste keer was in de Maaspoort te Den Bosch in 2006. René is verheugd dat het concert dit keer een nog groter succes was: “Samen met mijn band heb ik alles gegeven wat in me zat. De beelden van één feestvierende massa schieten nog iedere keer voorbij, de fans waren niet kapot te krijgen. Ik ben ook heel blij dat ik dit spektakel nu keer op keer kan terugkijken op DVD.” De sympathieke zanger is een graag geziene gast op TROS Muziekfeesten, Grote Pleinfeesten, Mega Piratenfestijnen, ofwel op ieder knalfeest in Nederland en altijd gaan tot de achterste rijen de handen de lucht in. René heeft diverse tv-optreden achter de rug waaronder Brabant Party en Hart Voor Muziek.

Ook is de live-videoclip van ‘Dans Vanavond Met Mij’ op rotatie gezet door onder andere TV Oranje en Sterren.nl. Met alle successen op zak is het dan ook niet vreemd dat de agenda van René ook in 2010 uitpuilt van de optredens door het hele land, deze is te bekijken op zijn site.

Rene Schuurmans boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.