Toen Johnny de afgelopen Carnavalsperiode het land doorkruiste, werd het hem steeds duidelijker dat eingelijk iedereen gewoon lekker simpel wil meelallen met bekende liedjes, maar dan in een feestelijk arrangement …
onze ouwe feestjuinert heeft dan ook besloten de komende jaren een serie van vier onvergetelijke tranentrekkers te transformeren tot hedendaagse feestkneiters !!

De eerste in deze serie is er één die iedereen, ongeacht leeftijd, gelijk mee moet kunnen blèren, want in 1971 stond dit liedje boordevol ellende van Jacques Herb maar liefst 23 weken in de Nederlandse top veertig, bereikte uiteindelijk de eerste positie in deze toonaangevende hitlijst, en geheel Nederland snikte, snuite en snotterde heerlijk mee !!

Wie anders dan Johnny Gold en topproducer Harald Queens hebben dit brokje muzikale ellende kunnen omtoveren tot een feestneiter van jewelste, nog een andere prettige bijkomstigheid is dat deze versie wel goed afloopt …. Dus hou je zakdoek bij de hand … al is het met deze versie voor  de vele tranen van plezier !!!!