De jonge volkszanger Mart Hoogkamer is na het beroemde ‘strandfilmpje’ waarin hij ‘Unchained Melody’ zong niet meer te stoppen! Dit spontane filmpje ging wereldwijd viral en is alleen al op Facebook meer dan 55 miljoen keer bekeken.

Inmiddels is Mart tijdens de Buma awards uitgeroepen tot ‘Het Grootste Talent Van 2020’ en AVRO Tros heeft een TV registratie gemaakt van zijn livestream concert. Zijn online concert genaamd ‘Sweet Memories’ kreeg duizenden bezoekers vanuit de hele wereld en vond plaats in de Leidsche Schouwburg.

Uitzending concert op NPO1

Morgenmiddag is Mart live te gast bij Radio538 en (aanstaande) zaterdag 19 december is zijn concert te zien op NPO1, 17:05 uur.

Het concert bestaat uit prachtliedjes zoals ‘All By Myself’, ’She Believes In Me’ (de Engelstalige versie van de Hazes hit ’Zij Gelooft In Mij’), ‘Hopelessly Devoted To You’ (Grease) en natuurlijk ‘Unchained Melody’! Daarnaast is ook zijn eigen Nederlandstalige materiaal te horen zoals zijn hitsingle ‘Ik Kan Je Niet Vergeten’ en de vertaling van ‘My Way’ onder de titel ‘Terug In M’n Leven. Tijdens het live-concert werd Mart begeleid door de Micky Fisser Band.

Nieuwe gage

Met ingang van heden 18-12-2020 is de nieuwe gage van een 30 minuten durend optreden € 2995,- excl. BTW en eventuele BUMA (Indien van toepassing)