Thomas Berge (19) heeft opnieuw de liefde gevonden bij zijn ideale vrouw: de blonde Daisy Drost (17) uit Enschede.

Het tweetal had eerder al verkering met elkaar, maar de blonde zanger werd na drie maanden door zijn geliefde aan de kant gezet. "Ik was in de zevende hemel en deed alles om maar zo veel mogelijk bij haar te zijn", vertelt Thomas aan Weekblad Privé. "Dat benauwde Daisy en na de drie voor mij gelukkige maanden verbrak ze onze relatie. Ze was haar vorige vriendje nog niet helemaal vergeten en wilde eerst een tijdje rust."

Thomas was er kapot van. "Ik, de jonge zanger die elk meisje kan krijgen, werd afgewezen door dat meisje op wie ik helemaal verliefd was, Ik begreep er niets van en het enige wat ik kon doen was uithuilen bij mijn moeder."

Enkele maanden na de breuk kwam de zanger slangenmeisje Daniëlle Bubberman tegen en de vonk leek over te slaan. "Toch knaagde er iets en na twee weken heb ik eerlijk gezegd dat het tussen ons niets zou worden. Ik had nog steeds Daisy in mijn hoofd en kon haar niet vergeten."

Gelukkig kwam liep de zanger zijn ex op een feestje weer tegen het lijf. "Ik aarzelde of ik op haar af zou stappen, maar gelukkig kwam ze op mij af. We hebben een hoekje opgezocht en uren met elkaar zitten praten. De diepste gevoelens kwamen zowel bij haar als bij mij boven, waarbij we heel eerlijk tegenover elkaar zijn geweest. En toen was het meteen weer aan."

Thomas Berge Boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.