Het album ”Als De Nacht” van Django Wagner staat maarliefst 1 jaar aaneengesloten in de album top 100. ‘Als De Nacht’ is het derde studioalbum van de onlangs uitgeroepen door BUMA NL “Beste Zanger 2013” Django Wagner. 

Het album kwam uit in oktober 2012. En staat sinds deze week een jaar lang aaneengesloten in de album top 100 met als hoogste notering de derde plaats.

Na het inmiddels met goud bekroonde hitalbum ”Kali” en met de Buma NL Award voor ”beste album” bekroonde ”Mijn Gevoel” is de ster reizende. Met zijn unieke stemgeluid en markante persoonlijkheid is Django in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest populaire Nederlandstalige zangers. Tot nu toe werden er in Nederland meer dan 20.000 exemplaren van het album verkocht en is de status van goud nabij.

Onlangs is de dvd Als De Nacht … In Macedonië verschenen, een schitterende muzikale reis samen met Django Wagner door het mooie Macedonië. Op verschillende locaties heeft Django nummers van het album Als De Nacht opgenomen die zijn verwerkt tot een special die tevens 19 oktober te zien zal zijn op Nederland 1.