Rene Shuman en Angel Eye zijn artiesten van de nieuwe tijd. Zij nemen het publiek vol dynamiek mee op een weergaloze muzikale reis.

Een fantastische show waarbij zij met een tijdmachine zowel naar het verleden als de toekomst reizen. Daarbij wordt gezocht naar verborgen antwoorden uit het verleden voor een geweldige toekomst. Kortom, laat je inspireren en meevoeren door The Dream!

Samen met hun swingende showband staan zij garant voor een spetterende avond!

Een geheel nieuwe show met songs van toen (Elvis & More…) en songs van hun nieuwe album "Travel in Time". In deze "December Editie" zal het thema "Kerst 2010" niet ontbreken (Rockin’ around the Christmas Tree). Gitaren, piano’s en veel verrassingen. Zo zal niemand minder dan de winnaar van Holland’s Got Talent 2010 zijn opwachting maken! De Nederlandse Paul Potts: Martin Hurkens. In het verleden werkten René & Angel samen met o.a. Chet Atkins, Phil Everly (Everly Brothers), TCB Band en The Jordanairs. In de afgelopen jaren gaven ze uitverkochte concerten, waaronder een zinderende kersttour voor meer dan 30.000 bezoekers.  "Travel in Time" staat voor een feelgood-show met een verrassende inhoud. 

Rene Shuman en Angel Eye en/of Martin Hurkens boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Bron:De Sterrenparade