De carnavalsdagen liggen nog vers in het geheugen met talloze geweldige shows. Onze smartvrienden hebben inmiddels hun pijlen alweer gericht op hun nieuwe Single, waarmee zij het roer behoorlijk omgooien ! Hun laatste Single ‘Jaank Jodel’ was een aangename feestplaat die landelijk veel aandacht kreeg!
Een hoge notering in de Single Top 100, een bomvolle agenda, TV-optredens bij de TROS en OMROEP BRABANT, en de bijhorende clip is meer als 20.000 bekeken op You Tube!

Met hun platenmaatschappij Visco is een enorme sprong gemaakt, en de komende periode staat Alle 13 Jaanke weer op scherp met diverse Smartshows door het gehele land en de lancering van een geweldige nieuwe Partyhit !

Op 3 april a.s. zal op Omroep Brabant TV, in het populaire programma Brabant Party, de nieuwe Single van Alle 13 Jaanke te zien en te horen zijn ! Een fantastische swingende Jaank-Hit waarmee De Jaankers het roer helemaal omgooien.

De opnames zijn inmiddels afgerond en de videoclip is zeer spectaculair en verrassend geworden, zoals U gewend bent van Alle 13 Jaanke .

Alle 13 Jaanke boekt u bij Twilight Entertainment