Nu Gerard Koopmans volledig hersteld is van de ingreep aan zijn poliep kan hij zich samen met zijn broer Ton als Gebroeders KO weer volop op de komende Sinterklaasperiode storten. Na eerder succesvolle Sinterklaassingles gescoord te hebben met “Sinterklaas Disco”, “De Sinterklaasboot”, “Zwaai Maar Dag Sinterklaasje” en “De Knippieten” kunnen we ook dit jaar weer rekenen op een Sinterklaashit van de Gebroeders Ko. Dit jaar heeft de Sinterklaassingle een actueel onderwerp; namelijk groene stroom.

Hun single “Groene Stroomboot” is eigenlijk een oproep aan Sinterklaas om eens na te denken over een pakjes boot op groene stroom zodat het milieu gespaard wordt. “Groene Stroomboot” is afkomstig van hun tweede Sinterklaas album "Dag Sinterklaasje" dat vol staat met 18 geweldige Gebroeders KO Sinterklaasnummers en is een absolute must voor dit Sinterklaasseizoen. De single zal, in combinatie met een passende videoclip, ook dit jaar zeker weer hoog gaan scoren en zal met zekerheid de 25e Top 100 notering voor de Gebroeders KO op rij gaan worden.

Vanaf 14 november zullen de Gebroeders KO overal in Nederland te bewonderen zijn met hun Sinterklaasshows, maar wie een exclusief Gebroeders Ko Sinterklaas feestje wil meemaken kan op 21 november om 16.00 uur terecht in Koloszaal te Raamsdonksveer voor hun Gebroeders KO Sinterklaas Meezing Sjo.

Gebroeders Ko boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.