Onlangs is de debuutsingle van Jeff van Vliet “’t is niet mijn fout ” opnieuw uitgebracht, maar dan als “live” versie. Manager Willem van Schijndel: ‘Het liedje is altijd populair gebleven bij radiomakers en steevast een hoogtepunt tijdens optredens, men zingt het massaal mee.

Toen ik dat voor het eerst zag kreeg ik kippenvel en dacht ik wow wat ’n hit….dit liedje verdient meer! Het is ‘n sterke melodie én een pakkende tekst die mensen aanspreekt en graag zelf mee willen zingen, het ultieme voorbeeld om er een “live versie” van uit te brengen. ‘

In 2009 scoorde Jeff van Vliet 2x een Top 20 hit met respectievelijk “’t is niet mijn fout” en “Uit de weg”. Ook “Last minute”, de 3e track van zijn debuutalbum, bleef niet onopgemerkt bij de diverse radio & tv makers en op You Tube, waar overigens alle videoclips veelvuldig bekeken worden.

Naast het eigen repertoire en naar verwachting zijn aankomende hit “’t is niet mijn fout (live)”, brengt Jeff ook een groot aantal covers en feestnummers. Moeiteloos zingt de Amsterdammer ’n evergreen van Tom Jones of Engelbert Humperdinck, aangevuld met Nederlandstalige meezingers zoals o.a. “Leve de lol”, “Ik heb de hele nacht liggen dromen” en “Ik meen het”. 

Jeff van Vliet boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Bron:De Sterrenparade