De nieuwe single van Jeroen Spierenburg. “ Dans de hele nacht met mij “is wederom een feestknaller zoals we van Jeroen gewend zijn. Een nummer ,geschreven door Henk van Broekhoven, waar Jeroen de hele “tent”mee op z’n kop zal zetten. En dat kun je aan hem overlaten, want waar Jeroen op de bühne staat, daar is het feest. Wederom is er voor deze opnamen weer volop gebruik gemaakt van live instrumenten, zoals  trompetten, trombone, gitaren, accordeon.

Kortom een fantastische opnamen uit  Studio ’69 te Zegge. Dat deze single zijn weg wel weer zal vinden in Nederland en België, daar zijn we zeker van. Met voorgaande Single’s wist Jeroen zich al in de kijker te zingen en deze keer zal dat zeker niet anders zijn. Ook de vele optredens die Jeroen doet, blijkt hij steeds weer tot één groot feest te maken. “Dans de hele nacht met mij” gaat dan ook zeker weer een “knaller”voor hem worden. Opvallend is de Nederlandse versie van” Girl You’ll Be A Woman Soon “een nummer van Neil Diamond. “Sla je vleugels uit”is de titel van deze  versie , met de Nederlandse  tekst geschreven door Jenny Klaver.

Een nummer dat door de opzwepende versie van Jeroen Spierenburg zeker een groot succes zal worden op de bühne. Kortom: Jeroen Spierenburg is er klaar voor !!! Produktie van deze single werd gedaan door Laurens van Wessel en Johan Hense voor Vincent Produkties VOF/VNC Music.

Jeroen Spierenburg boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

bron:De Sterrenparade