Jeroen Spierenburg, de man die in ’n paar jaar tijd landelijke bekendheid heeft gekregen met zijn vrolijke muziek maar ook met zijn altijd opgewekte lach en uitstraling. Mede ook door zijn vele optredens op TV, Radio en in het land, weet Jeroen zich bij een steeds groter publiek geliefd en bekend te maken.

Of het nu in Brabant is of in Drenthe , door heel Nederland (en ook een groot gedeelte van België) heeft hij vele fans.

Aangezien de Lente in de lucht zit en de Zomer op komst , heeft Jeroen wederomgekozen voor een vrolijk zomers liedje . "WANT ALS DE ZON…." is een meezinger van de bovenste plank !

Als 2e nummer staat op deze single "WAT MOET IK BEGINNEN? " een zeer gewaagd liedje aangezien het de Nederlandse versie is van "Needles and Pins" ooit tot een wereldhit gemaakt door The Searchers . De Nederlandse tekst werd geschreven door Anita Antonissen.

Bijde nummers zijn weer opgenomen in Studio ’67 te Zegge en de productie is weer gedaan door Laurens van Wessel en Johan Hense. Met deze nieuwe single zal Jeroen Spierenburg zeer zeker de komende maanden weer volop in de belangstelling staan !!!

A.s. vrijdag zal Jeroen met zijn single te zien zijn in het populaire TV programma Brabant Party van Omroep Brabant dat tevens ook bij het digitale TV kanaal van de Tros "Sterren.nl" zal worden uitgezonden.

Op 30 Mei zal Jeroen aanwezig zijn bij de opnames voor het andere populaire muziek programma Hart voor Muziek dat in Juni weer zal worden uitgezonden bij vele commerciële regionale TV zenders en ook Sterren.nl

Naast TV heeft Jeroen ook op de radio veel succes. Zijn single is op vele zenders door geheel Nederland en ook België te horen en de reacties stromen binnen.

Jeroen Spierenburg boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden,