De nieuwe single van John de Bever is getiteld ‘Ben jij Alleen?’ en is tevens de voorloper van alweer het zesde album dat nog dit jaar wordt gereleased.

‘Ben jij Alleen’ is na de up-tempo duet(hit)single ‘In deze Liefdesnacht’, een waardige opvolger in de reeks van gevoelige en ‘warme’ ballades die John de Bever eerder uitbracht en waarmee de zanger al jarenlang succesvol is. Trots is voormalig topsporter John de Bever op het feit dat zijn muziek door een steeds groter en nog steeds groeiend publiek wordt herkend als de échte ‘John de Bever-sound’.

En vooral ook trots is hij op het gegeven dat zijn laatst uitgebrachte singles en albums een plek veroverden in de Nederlandse hitlijsten! John heeft één passie: het Nederlandse publiek wekelijks vermaken met optredens, die telkens weer ontpoppen tot een groot, volks en muzikaal feest!

Met de release van ‘Ben jij Alleen?’, de voorbereidingen voor het nieuwe album én de opnamen van hét Oranje WK Lied van 2010 blijft John de Bever ook in 2010 muzikaal actief!

John de Bever boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.