‘Onbereikbaar’ is de titel van de nieuwe single van Judith. ‘Onbereikbaar’ is de derde single van Judith, die door haar winst van de TROS Talentenjacht ‘Sterren.nl Academy’ (eind 2008), een platencontract in de wacht sleepte. De nieuwe single ligt vanaf vandaag overal in de schappen en is via verschillende download-portals te downloaden. 
 
Met het nummer ‘Onbereikbaar’ bewijst Judith dat de pop/rock sound haar perfect past. Met haar krachtige stem en de hulp van veel gitaren laat deze stoere artieste zich van haar meest gevoelige kant zien. Niet voor niks is voor deze single gekozen om met rock producer Stephen van Heastregt (drummer van Within Temptation) samen te werken. Hun combinatie zorgt ervoor dat ‘Onbereikbaar’ een nummer met echt rock randje is geworden. De tekst van de single werd door Judith zelf geschreven en mede hierdoor kan Judith zich volledig inleven in het nummer! ‘Onbereikbaar’ gaat over een liefde die maar niet beantwoordt wordt. “In Onbereikbaar kan ik eindelijk al mijn diepliggende gevoelens uiten” aldus Judith.

De clip bij het nummer werd afgelopen week opgenomen in Wageningen en zal binnenkort via TV en internet te zien zijn! Naast dat er in de clip een stoere performance met band te zien zal zijn, zit er ook een gedeelte in dat het verhaal verteld. Voor dit gedeelte, dat werd opgenomen in een bioscoop, vertolkt zanger Thomas Berge de rol van de onbereikbare jongen! Thomas koopt elke keer een kaartje bij Judith, die caissière is bij de bioscoop. Judith hoopt vurig dat de jongen haar een keertje mee wil nemen naar de bioscoop.

Haar eerste twee singles ‘Meer’ en ‘Voel me vrij’ brachten Judith al bij diverse landelijke en regionale radio en televisie programma’s. Van Omroep Max tot Kids Top 20, van Paul de Leeuw’s Top of Flop tot SBS Shownieuws. Qua radio doorkruiste Judith het hele land en was ze te gast bij praktisch elk regionaal en lokaal station. Ook voor de promotie van deze single zal Judith weer volop te horen en zien zijn in de media!

Judith boeken ? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.