Vandaag is de officiële release van de nieuwe single van Mike en Colin . Na ‘Zo moet het blijven’, ‘Jij’ en Alles is Top’ heet hun nieuwste aanwinst ‘Wat is ze Mooi’ .

Het duo scoorde met hun vorige singles hoog in de top 100.  Wat ook scoort, zijn het aantal hits bij hun videoclips. Dat is ook niet zo vreemd ook, want het duo heeft oog voor vrouwelijk schoon. In ‘Älles is Top’ was de vrouwelijke rol weggelegd voor Jolande Adelaar, de Miss Italia Hollanda van 2008.
 
De hoofdrolspeelsters en figuranten in de nieuwe clip van ‘Wat is ze mooi’, zijn verkozen na een oproep van het duo op hun Website, Hyves en Twitter. Een Sterrenparade weetje; De videoclip hebben de heren zelf bedacht en uitgevoerd!!! (Wat ze overigens ook bij ‘Jij’ en ‘Alles is Top’ hebben gedaan.)  Bij ‘Wat is ze mooi’ is er zelfs voor gekozen, om er een kleine ‘speelfilm’ van te maken. (wat zou het vervolg zijn?) De clip is na plaatsing binnen 1 dag al 2000 keer bekeken. De single is geschreven door Ellert Driessen (ex Spargo) bekend van de grote nummer 1 hit ‘You and Me’ uit 1980.

Hij maakte ook de nummer 1 hit van Rob de Nijs, ‘Banger Hart’ uit 1996. Die stijl is goed terug te horen in ‘Wat is ze mooi’. Het nummer ligt lekker in het gehoor en zou voor het Mike en Colin wel eens een dikke zomerhit kunnen gaan worden!!