‘Wish I Could’ heet de nieuwe single van Miss Montreal, die Sanne Hans voor het eerst speelde tijdens haar Twitcam concert. Gisteren was de nieuwe single van Miss Montreal voor het eerst te horen op 3FM. Zojuist is de videoclip online gezet.

Giel van 3FM,  liet maandag via zijn twitter het volgende al weten: “Openbare liefdesverklar. @Missmontreal :new single ‘Wish i could’ is lekker geil funky.bridge=geniaal.morgenochtend draai ik hem XCongratz!”.

Morgen zal Miss Montreal de nieuwe single live spelen bij Giel en op vrijdag is de officiële release van Wish I Could. Deze zal digitaal verkrijgbaar zijn via iTunes.

Sanne Hans, de frontvrouw van Miss Montreal, wordt op 22 september 1984 geboren in Hardenberg. Ze groeit op in een muzikale familie en schreef al liedjes toen ze heel jong was. Ook speelt ze vanaf … More > haar tienerjaren in bandjes, vooral in Zwolle en omgeving. Eén van die bands, Ysis, een echt meidentrio, maakte langzaam furore in het circuit. Maar Sanne werd pas echt bekend toen ze als Miss Montreal begin 2008 met haar liedjes naar buiten trad. Haar liedjes bleken ineens een groot publiek aan te spreken. Liedjes die voor een groot deel ontstonden haar grote liefde voor de muziek van Sarah Bettens en K’s Choice.

Het Nederlandse publiek leert Sanne in 2008 kennen via een reclame, maar al snel mag ze in ‘De Wereld Draait Door’ haar eigen liedje ‘Just A Flirt’ komen spelen. Haar optreden en droge humor maakt veel indruk bij de kijkers en al snel heeft Giel Beelen de radioprimeur van Sanne’s debuutsingle. Niet veel later kiest 3FM de single tot haar Megahit. Op 1 november van 2008 komt de single ‘Just A Flirt’ in de hitlijsten binnen om daar 33 weken onafgebroken in te blijven staan.