Altijd Bij Jou, zo heet de nieuwe singel van Mulder & Mulder.
Na de hitsingels Cheerio, Ladioo en Alarmfase Rood hebben de mannen nu gekozen voor een iets ingetogener liedje , Geen handen in de lucht en springen maar gewoon even tijd voor een gezellige meedeiner.

Willem: We hadden het nummer al wel eens gezongen bij onze optredens en we kregen eigenlijk steeds vaker het verzoek  of we  “ Altijd Bij Jou”  ook op singel uit wilden brengen.

Wesley: Onze vorige singels stonden natuurlijk in het teken van het up tempo feest, maar ook een wat rustiger nummer zoals Altijd Bij Jou valt heel goed op de plek bij Mulder & Mulder, en gezellig inhaken is ook een bepaalde vorm van feest. Het liedje gaat eigenlijk over het leven vanaf de tijd dat je als klein  jochie al je dromen hebt. Droom wat niet kan en laat het mooiste dan gebeuren. Een moderne wals met een mooi verhaal!

Willem: Ik krijg steeds vaker de vraag hoe het voelt om samen met mijn eigen zoon op te treden. Dat gevoel is eigenlijk ook een droom. Toen ik net bekend werd met de Havenzangers overleed mijn eigen vader op zeer jonge leeftijd. Met hem heb ik nooit de behaalde successen kunnen delen. Dat voelt nog steeds als een gemis. Wat zo goed voelt is dat ik nu als vader samen met mijn zoon  keihard werk aan de toekomst van Mulder en Mulder,  en dat we daar samen zo ongelofelijk veel plezier aan beleven. Dat maakt alles weer goed.

Mulder en Mulder boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

bron:regiotap