De nieuwe single van de populaire zanger Rene Schuurmans is deze week gelanceerd. De vrolijke, aanstekelijke single is getiteld ‘Is het leven niet mooi’, het is een Schuurmans nummer pur sang. ‘Is het leven niet mooi’ is de voorloper van het nieuwe album dat eind 2010 verschijnt.

‘Is het leven niet mooi’ is een zomers nummer dat zijn oorsprong kent in ons buurland België. In België vertolkte de daar zeer populaire zanger Luc Steeno het nummer eerder en in Nederland zal René Schuurmans er hier eveneens een regelrechte zomerhit van maken. Het is niet de eerste keer dat er een wisselwerking is tussen René en Luc Steeno. Luc Steeno bracht eerder het nummer ‘Diep in mijn hart’ van René uit en scoorde hiermee in België hoog in de hitlijsten.

In de nieuwe clip zie je René in de studio waar hij zijn nieuwe single opneemt, afgewisseld met backstage beelden van het spectaculaire mega concert dat René eind vorig jaar gaf in zijn woonplaats Sint Michielsgestel. Ter promotie van de nieuwe single zal René de komende periode veelvuldig te horen zijn op de diverse radiostations. Ook staan er diverse TV optredens op het programma. Komende zondag trapt René de promotionele activiteiten af tijdens de opnames van Hart voor Muziek. Op Pinkstermaandag 21 mei wordt een compilatie van het achtertuinconcert uitgezonden op Omroep Brabant.

Eind 2010 komt het nieuwe album van René uit via CNR Entertainment. Het is de opvolger van het succesvolle album ‘Blij dat ik leef’. René werkt al enkele weken samen met diverse producers uit het hele land aan het schrijven van nieuwe nummers. ‘Is het leven niet mooi’ is vanaf 7 mei verkrijgbaar in de platenzaken.

Rene Schuurmans boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.