Vandaag komt de nieuwe single ‘Ik Ben Nou Eenmaal Zo’ van Rene Schuurmans uit.

Na zijn succes als mede componist/tekstdichter van de wekenlange nummer 1 hit ‘Kom Eens Dichterbij’ van Gordon en schrijfsessies voor diverse andere artiesten is het weer tijd voor een eigen knaller!  In ‘Ik Ben Nou Eenmaal Zo’ bezingt Rene het bewustzijn van een man en al zijn tekortkomingen maar dat je iemand moet nemen zoals hij is. ‘Als we allemaal wat meer van elkaar zouden aannemen en accepteren en niet steeds op zoek gingen naar het perfecte plaatje zou de wereld er heel anders uit zien’; aldus Rene Schuurmans. De boodschap van ‘Ik ben Nou Eenmaal Zo’ wordt in de bijbehorende videoclip neergezet met een aantal typische ergernissen van de vrouw tot de man. Zangeres Brigitte Nijman speelt de tegenrol van Rene.

‘Ik denk met ‘Ik Ben Nou Eenmaal Zo’ weer een single gemaakt te hebben voor op de dansvloer, in de kroeg en de feesttent. Een ongedwongen sfeer en feest.

Rene Schuurmans toert de komende maanden als speciale gast mee met de Theatertournee van Frans Bauer door Nederland en België.