’Dromendans’ is de titel van de nieuwe single van Vinzzent. Als reizende ster aan het firmament van de Nederlandstalige pop leeft Vinzzent momenteel zijn droom.

Muziek is zijn lust en leven. Zingen is zijn passie. Met een enorme muzikale bagage op zak bereikte hij met ‘Alles wat ik hebben wil’ zijn eerste landelijke top 10 hit. Hiermee werd hij Hollandse nieuwe bij Radio NL en bij 100% NL werd hij door de luisteraars verkozen tot Hollands Maatje.

De afgelopen weken stond Vinzzent volop in de belangstelling door zijn deelname aan het veelbesproken Nationaal Songfestival. Tijdens een uiterst spannende live uitzending van het Nationale Songfestival kreeg Vinzzent de meeste stemmen van het publiek voor zijn versie van Ik ben verliefd (Sha-la-li).
Niet alleen het publiek was razend enthousiast over Vinzzent, ook jurylid Johnny Logan roemde de uitstraling van de sympathieke zanger uit het Brabantse Oosterhout.

’Dromendans’ ligt vanaf 09 april in de winkels en is via verschillende download-portals te downloaden. Het nummer is wederom opvallend te noemen. Een vrolijk up-tempo lente nummer met een bijzonder sterk refrein waarbij het moeilijk is stil te blijven zitten.

Met de lente en zijn nieuwe single in aantocht is Vinzzent er klaar voor om in 2010 Nederland te veroveren.

Vinzzent boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

bron:De Sterrenparade