Wesley Klein presenteert zijn nieuwe single, getiteld “Sjoebiedoeb (Un Bien Momento)”. Het is een aanstekelijk en vrolijk liedje dat gegarandeerd in je hoofd blijft hangen. Geschreven door Hans Louws en geproduceerd door de veelgeprezen Manfred Jongenelis, belichaamt “Sjoebiedoeb (Un Bien Momento)” de kenmerkende stijl en charme van Wesley. Met deze nieuwe samenwerking tussen Wesley Klein en NRGY Music zijn beide partijen vastbesloten om opnieuw vele successen te behalen.

De bijbehorende videoclip voor “Sjoebiedoeb (Un Bien Momento)” is opgenomen in de adembenemende RumClub in Utrecht. Wesley wordt in de video vergezeld door twee fantastische dansers die samen met Wesley de videoclip en het liedje laten uitstijgen tot een grote potentiële hit!

Met zijn terugkeer naar NRGY Music en de release van “Sjoebiedoeb (Un Bien Momento)”, blijft Wesley Klein bouwen aan een indrukwekkende carrière. Luister naar “Sjoebiedoeb (Un Bien Momento)” op alle digitale platforms en geniet van deze heerlijke zomerhit die je gegarandeerd in beweging zal brengen!

‘Sjoebiedoeb’ is vanaf nu overal te streamen!