Het jaar 2010 is voor Helemaal Hollands een zeer succesvol jaar: twee top 10 hits, diverse TV optredens en een bomvolle agenda. Ook 2011 belooft veel goeds voor de heren. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Zo komt er een nieuwe single, een nieuw album én Carlo & Leo krijgen een eigen soap.

In de derde week van januari komt het nieuwe album van Helemaal Hollands uit, op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de opnamen. Naast nieuwe nummers, staan op dit album natuurlijk ook de hitsingles ‘De ober’ en ‘Ben je vergeten’. Voorafgaand aan de release van het album gaat de nieuwe single ‘Omdat ie zo mooi is’ vanaf begin januari in promotie.
 
“We hebben de nieuwe single ‘Omdat ie zo mooi is’ inmiddels al een paar keer live op de bühne laten horen, de fans zingen het nummer direct luidkeels mee en dat is fantastisch om te zien. We kunnen niet wachten tot de single uitkomt! Het is een mooie aftrap in aanloop naar de release van het nieuwe album.”, aldus Carlo & Leo.
 
Om fans een kijkje in de keuken te geven bij de voorbereidingen van het nieuwe album wordt Helemaal Hollands de komende weken gevolgd door een camera. Zo is de camera er bijvoorbeeld bij wanneer het duo de studio in gaat, als de fotoshoot voor het album artwork plaats vindt en als ze hun nieuwe single ten gehore brengen op het Giga Piraten Festijn in Arnhem. De soap wordt vanaf half december wekelijks uitgezonden door Sterren.nl.

Helemaal Hollands boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Bron:De Sterrenparade