Aankomende periode heeft de populaire blote-voeten-zanger Roy Raymonds het behoorlijk druk. Zijn nieuwe single zal volgende week uit komen en zal dan weer voor zijn optredens en Radio/tv promotie veelvuldig door het land reizen.

Op dit moment is hij druk bezig met de laatste shoots voor zijn videoclip voor zijn nieuwe single die 1 september uit komt. Gaan we Roy deze keer anders leren kennen? de eerste foto’s geven al aan dat het een romantisch nummer zal worden.

Maar ook gaan aankomend weekend de TV opnames van start van de 8 delige serie "Sinterklaas en de gouden pendule" Roy Raymonds zal de rol van Hypnotiseur op zich nemen (1 van de hoofdrollen). Deze houdt niet van sinterklaasfeesten en zal er dan ook alles aan doen om het grote kinderfeest te dwarsbomen. Met zijn bovennatuurlijke gave probeert hij het kasteel van Sinterklaas in te komen. Maar of zijn plan gaat lukken? Voor Roy is het een unieke rol aangezien hij dit keer een slechterik mag spelen en kijkt enorm naar de rol uit.

In de serie zullen bekende namen te zien zijn zoals: Coole Piet, Kees Tol, de Gebroeders Ko, Sipke Jan Bousema, Johan Vlemmix, Harold verwoerd e.v.a . Roy Raymonds zal tevens de titelsong voor zijn rekening nemen en hij zal ook nog een extra Sinterklaas single uit brengen. Kortom Roy Raymonds blijft voorlopig nog een bezig baasje.