De Artiesten hebben gisteravond Fort Boyard gewonnen. Grad Damen, Chris Hordijk, rapper Keizer, en Jennifer Ewbank verzamelden tijdens de finale de meeste gouden munten.

Het Team Artiesten namen het in de slotaflevering op tegen de Acteurs. Rick Engelkes, Birgit Schuurman, Iliass Ojja en Jetty Mathurin zagen hun tegenstanders er met de winst vandoor gaan. Engelkes moest in de finale afhaken nadat hij hard ten val kwam tijdens een spel.

Eveneens is Grad Damen uitgekozen tot meest fanatieke deelnemer van Fort Boyard 2012! De prijs werd uitgereikt door presentator Gerard Ekdom van 3FM.

In het populaire tv-programma ontpopte Grad zich als een ware held en overwon zijn grootste angsten zoals bungeejumpen van het Fort en ondersteboven fietsen boven tijgers. Grad heeft het opgenomen tegen Kristel Zweers, Dave Roelvink, Roxeanne Hazes en Shaker maar kwam met het meeste aantal gekregen stemmen als grote publiekswinnaar uit de bus!

Grad Damen, die trots is op zijn prijs, presenteert eveneens deze week zijn nieuwe single "Zolang Ik Lichtjes In Jouw Ogen Zie". Na het succes van zijn vorige single "Lach Nog Heel Even" die overal in de Nederlandse hitlijsten op 1 heeft gestaan komt Grad Damen met een waardige opvolger. "Zolang Ik Lichtjes In Jouw Ogen Zie’’ is zijn nieuwe single, en heeft weer de echte Grad Damen sound.