Guus Meeuwis brengt op vrijdag 15 mei zijn nieuwe single uit. Het nummer heet Jij bent de liefde en is geschreven door niemand minder dan Kenny B.

De Surinaams-Nederlandse zanger heeft ook een eigen versie opgenomen van het liedje en dat komt op zijn nieuwe album, deze komt ook op 15 mei uit. Kenny B, die al weken op de eerste plek in de hitlijst staat met zijn zomerse nummer Parijs, kan bijna niet geloven dat Guus zijn nummer heeft uitgekozen als nieuwe single.

“Ik had het niet durven dromen, maar het gaat echt gebeuren. Toen ik een half jaar geleden bezig was met het album, hebben we een demo van Jij bent de liefde aan Guus Meeuwis laten horen. Hij is hiermee de studio in gegaan, wat ik een super dope idee vond”, aldus de zanger die het een ‘grote eer’ noemt.

Guus is ook blij met zijn nieuwe single. “Hij zegt dat hij vereerd is dat ik zijn liedje wilde opnemen, maar ik vind het een eer dat hij dit liedje aan mij wilde ‘geven’.”
Samenwerking

Hier stopt de samenwerking tussen beide artiesten niet. Guus heeft zijn collega namelijk ook gevraagd als gastartiest in het Philips Stadion tijdens zijn Groots met een zachte G-concerten.