Met ‘Rood fruit’ zet Henk Dissel zijn opmars onverminderd voort. Deze nieuwe Nederlandstalige single is wederom een aanstekelijk uptempo nummer dat iedereen binnen de kortste keren meezingt.

De single is gisteren officieel uitgekomen en binnen 1 dag al meer dan 3000 keer bekeken op het YouTube kanaal van Henk zelf. ‘Rood fruit’ volgt de zeer succesvolle single ‘Dansen’ op, die in april van dit jaar verscheen.
De single is vanaf gisteren verkrijgbaar via verschillende verkooppunten en natuurlijk te downloaden via Zazell en iTunes.

De videoclip van ‘Rood fruit’ werd geschoten op enkele grote evenementen waar Henk Dissel mocht optreden. Zoals Wish Outdoor 2013, Rijnweekfestival, 600 jaar Nijkerk en Park Hilaria. De clip biedt een kijkje achter de schermen en geeft een beeld van Henk voor, tijdens en na zijn optredens.

Op 7 december aanstaande geeft Henk Dissel zijn eigen live concert in de Brothers in Bunnik. Op deze avond zal hij samen met zijn eigen live band en verschillende gast artiesten een daverende show neerzetten.