Opvallend mogen we de titel van Joey Hartkamp’s nieuwe single zeker noemen. Met CHIC A BANG BANG laat de zanger wederom zijn creativiteit zien en zich niks aan te trekken van de koude temperaturen.

Tijdens een uitverkochte release party met ruim 800 fans ontving Joey zondag 18 oktober ’15 het eerste exemplaar uit handen van Lange Frans die onder de indruk is van de nieuwe single “Ik vind het echt een hele goede plaat! Ik mis er alleen een rap op”. Aldus de sympathieke rapper. Dit zou wel eens de aanzet kunnen zijn voor een remix.
De nieuwe single is de opvolger van ‘HOOR JE M’N HART’ waarmee Joey in het land heeft gescoord. Zo werd de single o.a. in Arnhem de best beluisterde track op Spotify, kreeg het veel airplay en treed hij wekelijks door heel het land op.

Met CHIC A BANG BANG pakt de zanger die inmiddels 2 jaar actief is, flink door en zijn de verwachtingen weer hoog gespannen. ‘Samen met het hele team streven wij op muzikaal gebied niet alleen voor de hoogste kwaliteit maar proberen wij ook altijd origineel te zijn. Zowel als het om de liedjes gaat als ook om de videoclips. En dan kan je als artiest alleen maar hopen dat zoveel mogelijk mensen het leuk vinden’ aldus Joey.

Een ding is zeker, met CHIC A BANG BANG wordt de zomer op muzikaal gebied zeker verlengd!